24yzdat.jpg

Tänään ollaankin taas tokoiltu pitkästä aikaa !

Oon vissiin saanut nyt itteäni niskasta kiinni ja musta alkaa tulla taas se sama koiratyttö, haha. :D

11bkbhi.jpg

Enivei, otettiin tänään keskipäivällä sisällä pienet tokotreenit, sivulla istu-maahan-seiso -siirtymisiä, vähän seuraamista, maahanmenoja, seisominen ja luoksetulo. Lisäks katottiin vähän ton kapulan ottamista suuhun.

Siirtymiset meni alussa vähän hitaasti, mutta koira terävöity aika nopeesti ja alko menee paljon hienommin!
Seuraaminen nätisti, mentiin lähes pelkästään suoria pätkiä tossa käytävässä, tosi reippaasti ja hieno kontakti! Tästä naksuttelin ja palkkailin useaan otteeseen.
Maahanmenoja aletaan treenaaman nyt tyylillä etten ite pysähy, ihan ok'sti tää alkaa muotoutua, vielä tarvitaan kyllä paljon harjoittelua :--)

 

Seisominen tosi upee, koira pysähty kun seinään kun karjasin käskyn ja käsimerkin. Toi käsimerkki tulee multa ihan automaattisesti, vaikka sen varmaan vois jättää pois. Ää, mun pitää opetella. Luoksetulo ihan nätti.

Heitettiin tossa äsken lenkki ja sen ohessa poikettiin kentälle kun siellä ei ollut ketään. Nää ei ollut mitkään varsinaiset treenit - todellakaan. Istuttiin siinä penkillä, koira suunnilleen mun sylissä ja välillä otettiin sivulletuloja ja pientä seuraamisen tapaista.
Aika löysästi meni, mut syynä ilmeisimmin se että tuolla oli ihan tavattoman kuuma, mutta hienosti kuitenkin kun aattelee ettei olla aikoihin treenattu muualla ulkona kuin omalla pihalla.