Ookep, eilen oli se 'alokkaan liikkeet kunnossa' -päivä, ihan ok'han ne kaikki olivatkin, joten nyt siirrytään reenailemaan avoimen luokan jännittäviä uusia juttuja ! Hommataan vihdoinkin se maahanmeno niin etten ite pysähdy, luoksetuloon lisätään stoppi, seuraamiset pitenee + enemmän kulmiaa ! Paikkamakuu 3min ja näkösuoja, apua. Hyppy, kaukot ja nouto ! + seisominen mut tässähän ei meille ongelmaa oo :-)

Saattekin tulla kertomaan hei, et mikä tapa ois paras opettaa näit ! Toi nouto mua oikeesti kauhistuttaa niin hiton paljon, kun en millään saa Veetiä ottamaan sitä ite suuhun. Eikai se tästä muutakun treenaamalla, tai sitte otetaan nouto esim. narulelulla, mitäs väliä sillä on kun me ei kisoihin tähdätä. :-) Itseasiassa kaveriki sano eilen mesessä, että me ei olla mitään 'koira jo 50 eikä vieläkää ykköst !!1' ja et ollaa enemmän vaa harrastajii :---Dd iteki kyllä niin mahdottoman samaa mieltä. Jos kisoihin mentäis niin sais ihmiset kyllä hauskuutta elämäänsä, Veeti varmaan karkais jonneen toisten koirien luokse ja mä huutaisin ja kiroisin siellä naama punasena, mutta tästä ei sen enempää... :-------Dd

Heitettiin tossa muutes yks mettälenkki, rämmittiin tuolla pusikossa ja että olikin koiran jalat ihanassa kunnossa ! Varmasti miljoona oksanpätkää ja tämmöstä. Lenkin jälkeen jäätiin tohon pihalle hetkeks treenimään, lähinnä seuraamista + seisomisia. Seisomiset tosi upeesti, eikä seuraamisessakaan paljoa vikaa !