Tää oli nyt enemmänkin tämmöstä lennostasuoraan -treeniä, mutta ihan kivasti silti. Ei mitään kauheen vaikeeta sit otettu, koska Veetil ihan selväst keskittyminen lähes kaikessa muussa, johtuuko se sitten siitä, että tuol oli ihan hiton kylmä, lunta sataa ja kauhee tuuli. Tästä ilmasta välittämättä ihan ok treenit.

Seuraaminen ihan nätisti, lopussa kivan tiivis, alussa - jälleen .... - vähän turhan väljää. Kontakti kuitenkin pysyi suht hienosti ja paikkakin tosi hieno ! Vauhtikin ihan kiva, ehkä vähän turhan hidasta.

Seisomiset, hienooo ! Tää on jo valmis liike, käskyn jälkeen otti ehkä pari askelta, ihan sen takia, koska en käyttäny käsimerkkiä, mihin Veeti on tottunnu. Pari kertaa otettiin ja molemmilla tosi hyvin. :---)

Pari luoksetuloa, ihan kiva, vauhtiavauhtia, muuten hyvä.

Muuta ei tällä kertaa otettu, taino, oikeestaan yks nopee maahanmeno, Veetin hienot makuuasennot, ehh. No tämmöstä se vaan on tommosen hienoherran kanssa joka kiertää joka ikisen vesilätäkön. ;---D Eihän meillä periaatteessa ois mikään kiire näitä liikkeitä treenata, mut oon kyllästyny siihen, että roikutaan aina samoissa jutuissa.

Lisäksi bichonin kanssa harrastaminen vähän on mitä on ~ treenit menee, tai meinaa mennä aina leikiksi ja yleiseksi riehumiseksi. No, emmä Veetiä voi siitä syyttää, tommosiahan noi meidän kaikkien rakastamat pikku lumipallot ovat. ;--)

Veeti muutes pestiin tiistaina, nätti mies. Turkki vedettiin taas tommoseks aika lyhyeks, sillä kun ei oo tämmösellä kotikoiralla niinkään väliä. Helppohoitoisempi ja koirallakin kevyempi olo näin. Ennen treenejä harjasin ton pikasesti + otettiin parit seisotukset ihan huvikseen. Ihan hienosti, mutta vielä on parannettavaa ! - molemmilla - :D