Näin vaihteluksi viime kerrasta, otettiin sisällä, koska oon ite näin ihanasti kipee (hyvää lomaa vaan).

Aika vaihtelevaa treeniä, pyrittiin ottamaan mahdollisimman paljon erijuttuja ja kattoo miten se menee Veetillä. Alussa sivulle tuloja ja tästä seuraamista. Turhan hidasta, eikä vieläkään niin tiivistä kuin toivoisin, joka tapaukses ihan ok suoritus, kontakti pysy koko aika !

Maahanmeno & seisominen ihan ok, maahanmeno menee sisäl paremmin kun seisominen, ulkoon jsut päinvastoin. Seisomisessa aluks tarjos istumista, työtä sai tehdä kyllä, että tajus, ethei nythää pitää seisoo. Maahanmenossa kävi suht nopeesti maate, tosin pitää ton uuden käskysanan mukana vielä käyttää käsimerkkiä vahvikkeena, mut kyl se siintä lähtee.

Mahtavat luoksetulot ! Hieno vauhti ja tällee, suoraan sivulle. Otettiin muutaman kerran ja voi tota mun hienoo poikaa. Paikkamakuutaki kokeiltiin, pitkästä aikaa. Ei olla varmast monee kuukautee otettu, ja sen oli näköstäki ! n. 6m matkalla, 40 sekunnin jälkee nous istuu, komensin takas maahan ja siint sitte vielä 50 sekkaa, puolentoistminuutin makuu. Odotin kyllä parempaa mitä oli, mutta ihmekös tuo, kun en tajunnut että toiki kusee noin paljoa.

Lopussa vielä innostuttiin näyttelytreenistä. Kokeiltiin liikkumista, ihan kiva, piti huomionsa kokoajan mussa. Seisonta aika upee, nätisti tarjos käskystä. Välillä tosin lykkäs istumaan mut siintä sitten taas seisom. Jalkojen asento vielä vähän hakusessa, pitäis saada kaveri kattomaa miten se seisoo ! Noo, kattoo sitte ku oon terve.

  • seuraaminen tiiviiksi ja nopeaksi! Aluksi kulmia ja suoria pätkiä erikseen, lopuksi yhdistettynä.
  • Maahanmeno & seisominen nopeaksi ja varmaksi!
  • Luoksetuloon vielä hitunen vauhtia lisää, muuten ihan mahtava.
  • Paikkamakuu varmaksi.

Pitäis varmaan alkaa väsäämään jotain suunnitelmaa, kattoonyt saanko mä mitään aikaseks.