Heijj !

Pitkästä aikaa tokoilua ! Raahasin itteni kameran kera, - ja koiran, ulos ! Kiva ilma, ei liian kuuma ja sopivan lämmin ja viilee kuiteski.
Alkuun heitettiin muutama perusasento, jälleen nää kusee...... tulee vinoon mutta väliäkö sillä kun me ei minnekään kisoihin tähdätä :D

4jq97t.jpg

Kun perusasennot oli muisteltu niin lähdettiin kokeilemaan seuraamista, joka meni tosi hienosti monien viikkojen taukojen jälkeen! Poika kulki tosi innokkaasti, välillä vähän liiankin ja edisti jopa välillä, mikä on oikeesti aivan huima juttu!
Ennenhän se vain mateli mun perässä silmät ummessa turpa maassa kiinni :D

2s9esz7.jpg

Otettiin myös lyhyt normi alokasluokan paikallamakuu ja tääkin hienosti ;---)
Loppuaika oli lähinnä ruohikossa makoilua ja yleistä riehumista, pääs poika vähän tuhlaamaan energiaansa !

n5lxc.jpg

2hrcqhi.jpg

e8svue.jpg

Oon muutes aatellu, harkinnu ja lopulta päättäny, että tää meidän tokoilu jatkuu vain leikkimielisenä aktivointina, bichonithan on tunnetusti huumorintajuisia ja hassuja koiria. Joidenkin mun tuttujen biisonit ei pidä tokosta lainkaan, Veeti taas ei kuulu tähän ryhmään. Veeti pystyis tokoilemaan vaikka kaksneljäseittemän, muttei kuitenkaan millään virallisella tyylillä, vaan samalla leikkien ja riehuen, leikkimielistä tokoa.
Muutenkin Veetilläkin alkaa jo ikä vähän painaa, niin ei enään treenata veren maku suussa "NYT PERKELE SEURAAT !!1111" vaan ihan hassuttelutyylillä mennään.
En muista yhtiäkään tokotreenejä, joissa Veeti ei olisi pistänyt touhua vain leikiksi :D

Näillä mennään !

- Jade ja ylihuomenna 7v täyttävä Veke !