Kerrassaan upeeta ! Kyl me saadaan vielä nää alon liikkeet maaliskuus valmiiks, samat liikkeethän sieltä avostakin löytyy, joten jossei saada, niin jatketaan siellä sitten. ;--)

Asiaan, heräsin ite varttia vaille kaheksan, sitte päätin, et nythää ois hyvä aika lähtä reenii. Koira vaan ylös ja pihalle. Sytty ihan älynopeesti, parin tempun jälkeen jo kivassa vireessä.

Alotettiin siis jälleen parilla tempulla, siitä sivulle ja seuraa. Tosi hienoo, vähän hidasta aluks. Otettiin aluksi pieniä pätkiä, että kontakti ja paikka pysy. Alussa tää oli vähän väljää, mut parani kokoajan. Seuraamisen jälkeen otettiin yks luoksetulo, tosi hieno, suoraan sivulle.

Seisominen ja maahanmeno oikeesti niin überüberüberupeeta ! Seisomisessa pysähty kun seinään, toisel kerral sai käyttää käsimerkkiä. Maahanmeno kans tosi hienosti, ite pysähyin ihan tarkotuksella, koska maahanmeno (+ paikkamakuu) on meille vaikeimmat liikkeet, pakko varmistaa, että käy varmasti maahan. Jokatapauksessa kävi kuitenki heti maahan, josta oikeesti yllätyin. Toisella kerralla se oli taas vähän semmosta "njaa viittiskö tässä nyt käydä maahan" mut kävi kuitenki kunnon käskystä. ;--)

Paikkamakuu ihan ok, 10m matka, koska meil ei oo oikeen mitään paikaa mis olis enemmän tilaa. Aluks makas 1min 45s, nous ylös > käskin takas maahan ja tästä sitte vielä 15 sekuntia. Loppuun vielä vähän seuraamista, jossa kontakti, paikka ja vauhti oli ihan kiva, suht tiivistäkin oli !

Päiväl tai huomen otetaan uusiks. :-----))