Ollaan siis nyt alettu reenimään peruskäskyjä uusilla sanoilla, koska meni hermot siinä kun kaikki hössöttää kokoajan "Veeti istu !" ynnämuuta. Kivasti on alkanut, istuahan tuo nyt osaa sanasta sitta. Maahan käymistä opetellaan käskystä landen ja seisomista käskystä stå. Tänne tulee olemaan hit, seuraa folgen ja näin poispäin.

Eilen illalla alettiinkin katsomaa tota seuraamista ihan alusta lähtien uusiks, tosi nätisti alkaa tarjoomaan, kunhan saadaan vielä siihen käsky mukaan. Kun saadaan tää kuntoon niin tulee varmasti sitten maahanmenot ja seisomiset.

Ollaan tosin laiskoteltu pitkän aikaa, oli taukoa jolloin ei tehty yhtikäs mitään ja nyt näin uudenvuoden lupauksena luvattiin treenata ahkerammin. ;--) Ollaan käyty mummillakin maalla, Veeti nautti ihan älyttömästi! Sai juosta pellolla ja kaikkea kivaa.

Tänään tosin siistittiin tota turkkia hieman, ei siintä nyt minkään kauhean nätti tullut ja keskenhän se vielä on. Rinnasta leikattiin turkki lyhyemmäksi, samoin naamasta ja jaloista tasoitettiin.

Ja tungetaanpas tähän vielä kuvia maalaiselämästä. :--)